The chimney hearth at ground floor takes shape

The proposal is to incorporate a double fronted wood-burning stove in the chimney stack at ground level. This has involved knocking through from front to back of the chimney. Before that, we undertook repairs to the stack within the building, reinforcing it with helibars set into resin within the lime mortar coursing of the brickwork. This is now complete and starts to give a real feeling of connectivity between the spaces at ground level.

2 thoughts on “The chimney hearth at ground floor takes shape

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.